La solució que estava buscant

Benvinguts a la web de BCN CORPORATE. Som una empresa especialitzada en serveis que permeten cumplir fàcilment amb les cada vegada més complexes obligacions formals que la Llei i les Administracions Públiques imposen a empreses i particulars.

Ens ocupem de:

     vigilar i gestionar, per exemple, les notificacions electròniques que realitza Hisenda i la Seguretat Social i que han substituït a les notificacions en paper

     representar a empreses estrangeres o persones físiques no residents en relació amb les autoritats fiscals espanyoles

     obtenir i gestionar firmes electròniques avançades per als nostres clients o de que les empreses cumpleixin amb les obligacions formals que les lleis mercantils els imposen

     ajudar a les empreses a cumplir amb les seves obligacions formals de completar i tenir actualitzats tots els seus llibres mercantils

BCN CORPORATE utilitza una àmplia gamma de solucions tecnològiques avançades que permeten assegurar la calitat dels seus serveis i oferir-los a uns preus molt moderats. BCN CORPORATE l’allibera del compliment de les seves obligacions formals per a que pugui concentrar el seu temps i recursos en la gestió dels seus negocis o activitats.

Els invitem a explorar la nostra web per a conèixes més sobre nosaltres i els nostres serveis.

Benvinguts.

L’EQUIP DE BCN CORPORATE.

El nostre equip

Qui som

BCN CORPORATE és una empresa de serveis professionals, filial de BLASCO SELLARES legal + tax, firma d’assessorament legal i fiscal especialitzada en dret dels negocis, M&A, planificació fiscal, propietat intel·lectual i dret concursal.

La posada en marxa de BCN CORPORATE com a entitat mercantil separada de la seva matriu respon al fet que les necessitats dels clients són diverses i heterogènies i no sempre precisen del mateix assessor i els mateixos recursos per a ser adequadament tractades i solucionades. Es tracta en definitiva d’identificar necesitats específiques dels clients i servir-les amb els recursos i procediments més adequats i proporcionats.

BCN CORPORATE serveix als seus clients assumint la gestió d’una serie de feines i fins i tot  àrees molt ben definides: representació fiscal, gestió de firma electrònica, externalizació de certes funcions administratives molt concretes (ho podeu trovar a l’apartat “Serveis” d’aquesta web). Per a fer-ho utilitza mitjans tècnics especialitzats i procediments específics que permeten oferir als clients solucions pràctiques a obligacions legals diverses, a uns costos realment continguts.

Ser part del mateix grup d’empreses que BLASCO SELLARES legal + tax permet a BCN CORPORATE oferir, si és necessari, més que simples serveis de vigilància i representació formal. Quan ho precisa, el client compta amb consei fiscal o legal de forma ràpida, eficient i proporcionada a les seves necesitats. 

Els nostres serveis

Què fem

Els nostres clients

Per a qui

Entre els clients de BCN CORPORATE podem trobar:

               Empreses o entitats estrangeres o persones físiques no residents a Espanya:

      que tenen al nostre país empreses filials o participades,

      que administren, o són administradores, d’empreses o entitats espanyoles,

      que fan negocis aquí, de forma permanent o esporàdica, o

      que tenen propietats de qualsevol tipus (béns immobles, accions o participacions a companyies, etc.) al país.

               Empreses, entitats o persones físiques, residents o no, que:

      necessiten gestionar les seves obligacions formals de forma adequada davant les autoritats fiscals espanyoles,

      necessiten complementar i portar al día els seus registres mercantils,

      necessiten obtenir i utilitzar la firma electrònica per a les seves relacions amb administracions públiques espanyoles,

tot això de forma eficient, previsible i amb els costos continguts.

És a dir, tots aquells agents econòmics que vulguin focalitzar els seus esforços en la gestió dels seus negocis o activitats i externalitzar la part  d’obligacions formales que els ocupa recursos que podrien dedicar a altres compromisos considerats més productius.

Contacti amb nosaltres

On som

Si desitja contactar amb nosaltres, per favor introdueixi el seu nom i direcció de correu electrònic, el motiu sobre el que tracta la seva consulta i el missatge que desitja enviar-nos. Contesti a la pregunta de seguretat i fagi clic a "Enviar Email". Per favor, no ens enviï cap classe d’informació confidencial per correu electrònic a menys que així sigui indicat per un professional de la nostra empresa. Si ho desitja també pot trucar-nos; trobarà sota aquest text la direcció, telèfon de contacte i Email de la nostra empresa.

  • Passeig de Gràcia 58, 4-2 08007 - Barcelona, Espanya
  • (+34) 93 487 2842

    (+34) 93 215 9036
  • Please use a REAL email address so that we can get back to you.
  • 1 + 1 =


Mostra BCN Corporate Services en un mapa més gran